Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegobiffar med halloumi och rostad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart goda och läckra biffar med grekisk feeling. Lägg gärna biffarna i hamburgerbröd, så har du en smarrig vegoburgare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Fördela potatis på en ugnsplåt och vänd runt i olja och salt. Rosta mitt i ugnen i ca 25 minuter. Vänd sedan ihop spenaten med den varma potatisen.
  3. Skölj av kikärterna i kallt vatten och mosa grovt i en bunke. Riv ner morötter, zucchini och halloumi. Blanda runt med strimlad lök, mjöl, ägg, bakpulver och salt.
  4. Hetta upp olja i en stekpanna och stek små biffar av smeten på medelvärme, ca 3 minuter per sida.
  5. Blanda pressad vitlök och hackade örter i yoghurt eller créme fraiche.
  6. Servera biffarna med potatisen och såsen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.