Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegoburgare med asiatisk coleslaw

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den frasigt stekta vegoburgaren blir komplett med ett krämigt och ett syrligt tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Picklad rödlök: Häll socker, ljummet vatten och ättikssprit i en skål. Rör tills sockret smält. Lägg i den tunt skurna löken och låt stå till servering.
  2. Coleslaw: Strimla vitkålen tunt och blanda med majonnäs, hackad koriander och finhackad ingefära. Smaka av med salt.
  3. Blanda alla ingredienser till burgarna i en bunke. Forma till 4 stora, platta burgare. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek burgarna så att de får fin stekyta på båda sidorna. Sänk värmen och stek någon minut till så att de blir genomstekta.
  4. Fyll hamburgerbröden med sallad, burgare, en klick coleslaw och lite picklad rödlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.