Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Moussaka har jag inte ätit sen den dagen jag gick i skolan. Jag testade denna moussaka som är helt vegetarisk och den kommer jag göra om och om igen. Den är dessutom kalorisnål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och hacka lök, finhacka vitlöken och fräs allt i olja i en stekpanna på medelvärme. Ansa och skär svampen i mindre bitar och låt den fräsa med löken.
  3. Skär potatisen i skivor och grovhacka tomaterna. Kärna ur och strimla paprikan. Fördela potatisskivor, lök, svamp, tomat, paprika och bladspenat i en ugnssäker form eller panna.
  4. Krydda med salt och peppar. Häll över matlagningsyoghurt och strö över osten.
  5. Gratinera i ugn ca 25 minuter.

Kommentarer (1)

  • tigersnor 13 maj 2009

    har gjort denna fast med keldas färdiga ostsås istället för matlagningsyoghurt, MUMS =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.