En ljuvlig fiskpudding kokerskan på mitt förra arbete gjorde!
Instruktioner
- Koka riset. Späd med mjölken och koka tills det är färdigt. Kok även fisken tills den är klar, vilket går ganska fort. Har du ånggryta är det ypperligt.
- Vispa ihop äggen och rör ner salt och peppar. Blanda ner fisken (försök finfördela lite). Lägg i den finhackade dillen och gräslöken. Därefter det färdiga riset. Blanda runt till en jämn smet.
- Lägg ner i formen och platta till lite. Strö ev. lite ströbröd över.
- 225 grader i 30 minuter.
- Servera med morötter och skirat (smält) smör
Publicerat den
6 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej! Har använt mig av ditt recept på fiskpuddingen. Den var jättegod! Det blir fler gånger!!/lillawe
Hej, Jättegod fiskpudding, många år sedan jag åt detta. Det måste ha varit i skolbespisningen, har aldrig gjort fiskpudding själv. Har precis tipsat min dotter, hon har också längtat efter att få fiskpudding. Hoppas att även barnbarnen gillar den.