Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Verdesås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Snabb och god sås till kallskuret, till paj, till buffén. Såsen blir extra god om den får vila i kylen över natten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skaften på spenaten och basilikan. Mixa eller finhacka spenat och basilika.
  2. Blanda det försiktigt med yoghurt, vitlök, salt och peppar.
  3. Låt den gärna stå 1 timme i kylen.
  4. Lägg upp det kallskurna på ett stort fat och servera såsen till.

Kommentarer (1)

  • FiaBerg 14 oktober 2012

    En supersås som är perfekt till sommarbuffeér och inte minst, just till pastasallad!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.