Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Veronicas limpor

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Saftiga och limpor med en söt och mustig smak. De går snabbt att förbereda men kräver lite tid för jäsning och gräddning.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda jästen med de fingervarma vattnet i en stor bunke. (TIps tag bara lite vatten från början och späd mer sedan) Blanda ned övriga ingredienser och knåda till en jämn deg. Låt jäsa 30-40 minuter. Baka ut 6 limpor. Jäs 10 minuter. Pensla sidorna med matolja eller smält smör så att de inte jäser ihop. Grädda i 200 ºC i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.