Blanda i alla ingredienserna till vetedegen tillsätt mjölet pö om pö kör degen ca 15 min i blandmaskin tills den är blank och fin, täck över med duk och låt jäsa ca 20 minuter.
Remonce:
Blanda mandelmassa och vatten i en assistent, tillsätt marsanpulvret och klicka i smöret tills det blandats ordentligt och mandelmasseklumparna är borta. Tillsätt sirapen och blanda tills smeten är vit. Ska du göra kanelbullar blanda även i rikligt med kanel och smaka av.
Kavla ut och rulla ihop bullarna innan ni skär dem tänk på att låta "längden" vila så att inte bullarna drar ihop sig igen! Låt jäsa under bakduk ca 30-40 min eller tills de känns färdiga (när du kan trycka lätt med ett finger på bullen och det försvinner med en gång). Pensla med ägg och strö på pärlsocker baka ca 7 min i 225 grader.
Detta var de absolut godaste och finaste bullarna jag har ätit och jag har ätit "MÅNGA" Tack snälla för receptet. 'Farenhait