Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vetebullar med kokostopping

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Mycket goda bullar med mycket god fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Färsk jäst: Lös färskjästen med mjölken,37° och tillsätt därefter de övriga ingredienserna.
  2. Torrjäst: Blanda torrjästen med de torra ingredienserna. Tillsätt därefter mjölk, 40° och sirap.
  3. Arbeta till en smidig och elastisk deg. Låt jäsa under plast i ca 20 minuter.
  4. Dela upp degen i 25 bitar och rulla dessa runda.
  5. Sätt bullarna på en plåt och jäs dem i ca 40 minuter.
  6. Pensla med ägg och spritsa på kokosfyllningen och baka i 200° i ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.