Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vichyvatten gurka.

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lite ovanlig inläggning av skivad gurka(västerås-gurka). Men mycket populär bland våra bekanta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. LAGEN SKA INTE KOKAS.
  2. Skiva gurkorna. Blanda alla ingredienser(utom dillen) salt och socker löses upp. Lägg de skivade gurkorna i burkar, packa dem lite hårt ihop tryckt. Häll sedan över den upplösta lagen och sist dillkronor. Den är sedan färdig på ca 3-4 veckor. Håller sig hela vintern i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.