Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vietnamesiska köttbullar i buljong

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket smakfullt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp ingredienserna till buljongen.
  2. Mixa ingredienserna till köttbullarna i en matberedare tills färsen är slät. Forma till köttbullar och sjud i buljongen.
  3. Koka upp vatten till risnudlarna, lägg i nudlarna, lägg på locket och tag av från plattan.
  4. Servera köttbullar, risnudlar, böngroddar, koriander och chili i buljongen och sataysås bredvid att dippa med.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.