Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viktväktarnas choklad-kladd-tårta

(3 kommentarer)  
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Viktväktar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda mjöl, bakpulver, kakao, vaniljsocker & salt. Vispa ägg & socker pösigt.
  3. Rör ner kesella & mjölblandningen.
  4. Häll smeten i en smord, bröad form med löstagbar kant (ca 24 cm i diameter)
  5. Grädda i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter, beroende på ugn. (Var uppmärksam, det kan gå fort & kakan förlorar det kladdiga)
  6. Kakan ska vara FUKTIG inuti.
  7. Låt den kallna & sikta över florsocker. Serveras med vispad grädde!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • nanna64 18 september 2009

    Hur många pts/port. är det? När man nu hänvisar till vv så borde ju pointsvärdet stå...

  • monicadanell 24 januari 2010

    Hej bakade kakan idag den var god 5 p från mej men vet du hur många p det är? monica

  • angie79 18 maj 2010

    räknat ut med nya points systemet 6 point per pers. på 8 portion då räknade jag kesella med 10% inte 1%

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.