Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viktväktarnas saffransskorpor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

2 points/st

Ingredienser

Instruktioner

Hacka mandeln grovt. Rör margarin och råsocker poröst, tillsätt ett ägg i taget. Stöt saffran och sockerbit i mortel, lös det i vattnet och blanda ner i bunken. Blanda mandel, mjöl och vaniljsocker, rör ner det i smeten. Tag upp degen på bakbordet och dela i 4 delar. Rulla ut till längder, lägg på bakplåtspappersklädd plåt och platta till. Grädda mitt i ugnen 200 grader ca 10 minuter. Skär längderna i sneda bitar och vänd upp snittytan. Rosta i ugn 175 grader ca 10 minuter, vänd skorporna efter halva tiden.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MammaCa 17 december 2012

    Mycket goda, smakar lika bra som Leilas :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.