Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vild Cowboygryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Rustik och färgstark gryta med hetta för alla cowboys och cowgirls i sverige.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm stora tärningar.bryn dem i smör eller olja tills köttet fått fin färg.
  2. Skala och hacka lök och vitlök.Kärna ur chilin och skär i strimlor.Låt det bryna med köttet i någon minut.
  3. Tillsätt buljongen.Koka köttet tills det känns mört,30-40 minuter.
  4. Kärna ur paprikorna och skär i bitar.Skär tomater och purjolök i mindre bitar.Skölj bönorna i vatten och låt dem rinna av.Blanda ner alltihop i grytan. Koka ytterligare några minuter.
  5. Smaka av med salt och peppar.Red med maizena utrört i vatten.
  6. Servera gärna med nybakat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.