Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vild gulasch

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

En lite udda gulasch..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök, vitlök och tärna potatisen. Bryn hjortfärsen tillsätt vitlök, lök, hackad chili och potatis. Rör ner tomatpurén. Häll på krossade tomater, ett par dl vatten och buljongtärningen. Låt ungefär hälften av paprikan skuren i lagom stora bitar koka med. Häll i resten av paprikan när grytan nästan är klar. Smaka av med paprikapulver, chilipulver, salt och peppar.
  2. Servera med ett gott bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.