Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vild kebabpizza

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enklare kan det inte bli!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Stek skavet i olja några minuter. Tillsätt kebabkrydda och salt.
  3. Rulla ut degen från pizzakitet på en plåt. Bred på tomatsåsen. Toppa med skavet., lök och ost. Sätt in i mitten av ugnen i 15-20 minuter, tills pizzan fått fin färg.
  4. Rör ihop matyoghurt och vitlök och ringla över pizzan. Strö över hackad persilja och servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.