Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vild Köttfärspaté med ris och svamp

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Denna gör jag på rådjursfärs och den är mycket saftig och god. Kan ätas både varm och kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset och kantarellerna i vatten 20 min. Häll bort ev. överflödigt vatten.
  2. Fräs den hackade löken en stund och tillsätt de skivade oliverna, smulade persiljan och dragonen och låt fräsa med en stund.
  3. Blanda till en jämn smet med resten av ingredienserna.
  4. Ös smeten i en smord avlång form och grädda 1 timme i 175 grader i nedre delen av ugnen. Gott till kokt potatis och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.