Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vild köttfärssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Timjan och kantareller gör pastasåsen glamorös.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Ansa svampen och dela de stora i mindre bitar. Skala och grovhacka löken.
  2. Stek svamp och lök i smör i en panna några minuter. Tillsätt färsen och rör så att den blir grynig men inte smulig. Stek ca 5 min. Blanda ner grädden och smakpastan och låt koka 2–3 min. Strö över timjan.
  3. Servera med pasta eller potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.