Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vilda biffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vilda biffar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Blanda ströbröd, potatismjöl och vatten. Låt svälla och lägg sedan i färs, fond, salt, peppar, ägg och lök. Blanda väl.
  2. Forma till biffar och stek i stekpanna. Fräs löken i margarin. Strö över mjöl. Tillsätt mjölk och koka upp under omrörning.
  3. Tillsätt de övriga ingredienserna till såsen och låt koka 3 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis, vinbärsgelé och sockerärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.