Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vilda biffar med lingongräddsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Du blir vild av denna rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1.Blanda färsen med ägg, salt, peppar, viltkrydda. 2.Forma 8-10 runda, platta biffar. Låt svampen rinna av och spara spadet. 3. Stek svamp och lök i gryta. Slå på grädden och lägg i små bitar getost. Låt småputtra och rör om så att osten smälter. Tillsätt lingon och fond. 4. Stek biffarna i lite smör, 2-3 minuter och lägg över dem i grytan. Låt allt puttra 10 minuter på svag värme. Smaka av och tillsätt mer kryddor, ost eller lingon om du tycker det.
  2. Servera med kokt potais och lingongräddsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.