Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Barnens favoritmat! Renskav är perfekt för barn – tunt, gott och små bitar. Lite gelé i såsen gör susen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek fryst renskav i smör-&rapsolja i en stekpanna tills det får färg. Vispa ihop grädde, mjöl, smulad buljongtärning, soja och gelé i en gryta. Låt det koka upp under vispning. Lägg över renskavet i grytan. Låt det koka i såsen ca 5 min.
  2. Rotsaker och potatis passar bra till.
  3. Kryddtips! Strö över hackade enbär, persilja och timjan.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • maggan123 3 augusti 2009

    den här renskavsgrytan va väldigt god,kommer att göra den igen.

  • Lennart_58 12 augusti 2009

    Ja nog blir man vild innan man får sätta sig till bords ja, 5p, Lennart.

  • Teufelin 8 mars 2011

    Riktigt gott!! En femma från mig! :)

  • ulla_johan 20 december 2015

    Jättegott, går väldigt bra med älgskav också! Full poäng! Ullajohan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.