Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Perfekta drinktilltugg - smakrikt, enkelt att göra och kladdfritt att äta.

Ingredienser

Instruktioner

Bred generöst med färskost på varje tunnbröd. Täck med rökt kött, ringla pepparrotsvisp över. Rulla ihop till fasta tunnbrödsrullar. Täck noga med plastfolie och låt vila en stund i kylen innan du skär upp rundlarna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 3 augusti 2009

    Goda rullar som blir saftigast efter en natt i kylen i sin plastfolie.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.