Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vilde ryssens sallad

 
  • Serverar: 5-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kan stå i kylen några dagar så det går bra att göra en stor sats. Rekommenderas till julbordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis och äpplen, skrubba eller skrapa morötterna, skär potatis, äpplen och morötter i riktigt små tärningar, samt tärna rödbeta o paprika . Hacka den gula löken och purjolöken riktigt fint Blanda allt i en skål och slå dressingen över.
  2. Salladen blir godare att stå och dra några timmar före serveringen
  3. Variera med att antingen riva i pepparrot eller krossade senapsfrön i dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.