Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vildsvinsfärsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagade biffar med en tydlig smak av vilt. Serveras lämpligen med rotsaker som rostats i ugn, gräddsås, svartvinbärsgelé och en fräsch sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken fint och fräs den genomskinlig i lite smör. Blanda färsen med ägg, kryddor och matlagningsgrädde. Tillsätt den stekta löken och blanda smeten ordentligt.
  2. Forma 9-10 biffar (ca 8 cm i diameter och 1,5 cm tjocka) och stek dessa i smör. Låt dem steka ungefär 2-3 minuter på varje sida.
  3. Servera dem ordentligt varma, gärna tillsammans med rotsaker och grönsaker som ungsrostats, en god gräddsås, någon gelé och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.