Om du inte hittar nektariner kan du ta 2 plommon eller en mango i stället.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 125 grader. Krydda och bryn karrén i smör. Stek den färdigt mitt i ugnen till 72 grader innertemperatur ca 1½ timme.
- Skala och grovtärna potatisen. Koka den i mjölk i ca 15 min, tillsätt blomkålen i bitar och koka ytterligare 5 min. Sila från mjölken och spara, mixa resten i en matberedare. Tillsätt smör och späd med mjölk till en lämplig konsistens, salta och peppra.
- Skär frukten i jämna bitar. Koka socker och vatten tills det gyllenbrunt. Tillsätt frukt, ingefära och hallonvinäger, sjud 2-3 min.
- Skiva köttet och strö över flingsalt, servera med fruktchutney och puré
Publicerat den
9 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
uppskattat! Min gäster var mycket nöjda, men nästa gång tar jag lite mindre ingefära och mer frukt....