Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vildsvinskarré med fruktchutney och blomkåls- och potatispuré

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om du inte hittar nektariner kan du ta 2 plommon eller en mango i stället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader. Krydda och bryn karrén i smör. Stek den färdigt mitt i ugnen till 72 grader innertemperatur ca 1½ timme.
  2. Skala och grovtärna potatisen. Koka den i mjölk i ca 15 min, tillsätt blomkålen i bitar och koka ytterligare 5 min. Sila från mjölken och spara, mixa resten i en matberedare. Tillsätt smör och späd med mjölk till en lämplig konsistens, salta och peppra.
  3. Skär frukten i jämna bitar. Koka socker och vatten tills det gyllenbrunt. Tillsätt frukt, ingefära och hallonvinäger, sjud 2-3 min.
  4. Skiva köttet och strö över flingsalt, servera med fruktchutney och puré

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • topsen37 30 augusti 2010

    uppskattat! Min gäster var mycket nöjda, men nästa gång tar jag lite mindre ingefära och mer frukt....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.