Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vilt kebab med örter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Går utmärkt med alla typer kött eller fågel, det är bara att prova sig fram.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna eller skär köttet i långa bitar, marinera i påse minst en timme.
  2. Trä upp köttet på grillspetten och grilla dem till önskad stekningsgrad.
  3. Rulla de grillade spetten i hackade örter och servera genast med goda tillbehör.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nallemamma 9 september 2009

    Jätte god!!!! TACK!!!! Provat på vilt och på fläsk karre!! GOTT!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.