Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltbullar med stekta äpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krossade enbär ger även nötfärsen vild smak och rårörda lingon gör gräddsåsen extra god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Blanda färsen med lök, grädde, ägg, salt, enbär och rosmarin. Forma till 20 stora köttbullar. Bryn dem i smör-& rapsolja och efterstek 5–7 min.
  2. Kärna ur och klyfta äpplena. Fräs dem i smör-& rapsolja. Värm såsen och rör ner lingonen.
  3. Servera viltbullarna med sås de stekta äpplena och potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.