Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltfärsbiffar med kall lingonsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Goda biffar med en härligt syrlig kall lingonsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa samman leverpastejen med grädden i en skål. Lägg i färs, lök, ägg, salt och peppar. Blanda till en smidig färssmet. Forma till ganska tjocka biffar.
  2. Stek biffarna gyllene i smör på medelvärme. Håll biffarna varma medan du gör såsen.
  3. Blanda ingredienserna till lingonsåsen och låt den stå svalt fram till serveringen.
  4. Servera biffarna med såsen och pressad potatis eller mos.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • delikat 3 september 2008

    Vanlig husmanskost. Mina biffar smakade okryddade och för litet salta. Ifall jag testar receptet igen någongång kommer jag att ösa i mer kryddor. Idén att sätta i leverpastej var kul!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.