Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltgryta

(1 kommentar)  
Skriv ut

Som tillbehör till grytor och annat är det gott med lätt kokta eller ungsbakade paprikor fyllda med kryddigt ris.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttet och lägg över i en gryta. Tillsätt lagerblad, enbär, salt och peppar. Späd med buljong och låt koka sakta i 30 minuter. Skala och dela lök och morötter och lägg i grytan. Sjud ytterligare 30 minuter. Red med mjöl utrörd i grädde. Späd med buljong eller vatten om det behövs.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • The_mama97mia 8 februari 2009

    Lagade gryta idag på hjortbitar, hade inte lika mkt lök, tog en halv stor gul och en medium röd lök, samt tre klyftor vitlök. Det är så gott med gryta, och bäst är den dagen efter... Tack för ett bra grundrecept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.