Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltgryta med kanin

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Denna gryta har jag gjort för Segerwitch hoppas du har nytta av receptet. Hon älskar kanin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm upp oljan i en stekgryta och bryn kanindelarna. Skär upp baconet i tärningar och blanda ner det i grytan tillsammans med grönsakerna. Sautera i 3 minuter, strö över mjölet.
  2. Blanda om ordentligt och tillsätt resten av ingredienserna utom kantarellerna, smör och schalottelöken. Låt sjuda under lock i ca: 1 ½ tim.
  3. Smält smöret och bryn kantarellerna och schalottenlöken. Sautera i några minuter. krydda efter egen smak.
  4. Ös upp kaningrytan på en bädd av ris eller äggnudlar. Lägg sedan kantarellerna över.
  5. Tips: Ha gärna murklor i .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.