Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltgulasch

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Går lika bra att använda nötfärs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken.
  2. Stek färsen och lägg i löken. Tillsätt salt, paprikapulver, tomatpuré och buljong. Koka på svag värme under lock i ca 15 minuter.
  3. Hacka paprikan och ha i. Blanda creme fraiche, senap, soja, paprika, persilja och peppar. Rör ner blandningen och låt alltsammans bli varmt.
  4. Servera med pasta eller ris och en tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.