Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltkebab

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 3 timmar 30 minuter
Skriv ut

Perfekt att att frysa in och steka till när man har bråttom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser med färsen och tillsätt ägget sist. Forma den till en rulle utan håligheter och slå in den i två lager alu-folie med öppna ändar så att saften kan rinna ut. Ugnsbaka på galler 3,5 timmar i 100 grader med en plåt under för att samla upp vätskan. Låt rullen svalna helt eller förvara i kylskåp under natten, skiva i tunna skivor och stek i lite smör.
  2. Blanda kebabsåsen och smaka av och krydda efter egen smak, låt den stå och dra en stund innan servering, Denna såsen är även god att ha som chips och grönsaksdipp.
  3. Servera i pitabröd med sallad, gurka, pepperoni, lök eller vad ni nu tycker om.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • prallanb 3 november 2012

    jättegod

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.