- Serverar: 6 portioner
- Tid: 3 timmar 30 minuter
Skriv ut
Perfekt att att frysa in och steka till när man har bråttom.
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser med färsen och tillsätt ägget sist. Forma den till en rulle utan håligheter och slå in den i två lager alu-folie med öppna ändar så att saften kan rinna ut.
Ugnsbaka på galler 3,5 timmar i 100 grader med en plåt under för att samla upp vätskan.
Låt rullen svalna helt eller förvara i kylskåp under natten, skiva i tunna skivor och stek i lite smör.
- Blanda kebabsåsen och smaka av och krydda efter egen smak, låt den stå och dra en stund innan servering, Denna såsen är även god att ha som chips och grönsaksdipp.
- Servera i pitabröd med sallad, gurka, pepperoni, lök eller vad ni nu tycker om.
Publicerat den
31 oktober 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
jättegod