Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltkrydda

 
Skriv ut

Denna ljuvliga viltkrydda får en mycket stark smak. Det räcker med en matsked till 500 gram hjortfärs, exempelvis. Jag har inte provat med nötfärs, men kommer att göra detta. Liknande kryddblandning finns redan bland recepten, men jag ville lägga upp min egen blandning.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa rosmarin och timjan, så att endast blad och mycket fina stjälkar finns kvar. Lägg alla ingredienser i en mixer med kraftig kniv och kör tills allt är finfördelat. Häll upp i en burk och låt locket sitta löst tills kryddblandningen torkat. Det går naturligtvis att använda torkad rosmarin och timjan. Mängden ska då vara betydligt mindre.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.