Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltkryddad gryta

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En jätteläcker köttgryta med underbart god och fyllig smak.

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg trattkantarellerna i 2 dl vatten en timme innan de fräses. Bryn köttet och krydda med salt och peppar. Skär löken i båtar och låt dem fräsa med, låt svampen rinna av väl, fräs dem sedan i lite smör ett par minuter. Lägg över i en gryta och tillsätt allt utom grädde och Maisena. Rosmarinen och enbären kan man lägga i en tekula så slipper man ”barren” i såsen. Låt puttra på svag värme under lock tills köttet är mört, ca 45 min. Häll i grädden och red av med Maisena. Salta och peppra ev. mer.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.