Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltlax
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Det här är mumsigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär laxen och purjolöken i stora bitar.
  3. Lägg purjolöken i botten i en ugnsäker form och fördela laxen ovanpå.
  4. Krydda med salt , peppar, timjan & enbär.
  5. Blanda grädde och fond och häll det i formen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min.
  6. Strö över lingon.
  7. Servera med stekt svamp och potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ismo10 1 december 2008

    Kanongott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.