Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltpanna med lax

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Överraska med lax i kombination med de klassiska viltkryddorna enbär och timjan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i bitar, ca 2x2 cm. Stek dem i smör-&rapsolja i en panna 2-3 min. Tillsätt grädden och smakpastan, rör om och låt koka ca 2 min.
  2. Strö över gräslök och servera med ris eller potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eliain 27 september 2011

    gammalt recept från arla där ingrediensen 310 g Arla köket viltpanna inte längre finns att få tag på!?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.