Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Viltpasta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Fräs lök,vitlök och kantareller i smör, slå på oxbuljong och låt småputtra i 10 minuter. Tillsätt grädde och soja. Rör ut maizena i lite kallt vatten och vispa ner i såsen. Låt det sedan puttra i ytterligare 5 minuter. Lägg i strimlor av älgköttet. Vänd ner persilja och timjan. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera såsen till den nykokta pastan med lite hyvlad parmesan på toppen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.