Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltskavsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Viltskavsgryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek det otinade viltskavet i margarin enligt anvisningen på förpackningen. Hacka lök. Skiva morötter och champinjoner. Skiva och halvera squashen. Tillsätt lök, morötter, vatten, viltfond med kantarell, vin och soja till grytan.
  2. Låt grytan småkoka ca 5 minuter. Lägg i squash, champinjoner, sambal oelek och timjan och koka ytterligare 5 minuter. Smaka ev av med salt och peppar. Serveras med potatismos smaksatt med selleri.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.