Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltskavsgryta i muurikka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott med mat utomhus, tillagad i en muurika (se bild)

Ingredienser

Instruktioner

Ta fram steken kvällen innan och lägg i kylskåpet då är den lagom upptinad till morgonen och ska då skäras i tunna skivor. Skär upp allt i lagom bitar. Börja med att steka bacon så muurikkan blir infettad. Lägg i köttet och svampen stek det klart. I med grönsaker fräs en stund i med creme fraiche, grädde och kryddor puttra en stund Klart att serveras

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Mippelina 22 mars 2011

    Oh det där såg gott ut !!

  • wirinkatasp 1 april 2011

    Det var gott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.