Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltskavspanna

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Servera gärna ris och en god grönsallad till viltskavspanna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och strimla purjolöken. Kärna ur och tärna paprikan.
  2. Stek viltskavet enligt förpackningens anvisningar. Blanda i grönsakerna och låt allt fräsa med några minuter i lite matfett.
  3. Tillsätt mjöl, salt, soja och peppar och rör om. Späd med buljongen och låt grytan puttra ca 5 minuter.
  4. Rör ner crème fraiche och låt det koka upp på nytt. Smaka av. Bjud ris och en grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.