Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltskavspasta

 
Skriv ut

Nästan lite som snabbmat...när pastan kokar...fixar du viltskavet...sen klart att äta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs det frysta viltskavet med smör i panna. Hacka löken. Blanda i lök och kantareller och stek lite till. Tillsätt crème fraiche, grädde, timjan, salt och peppar. Låt koka ihop något. Vänd sist i hackad persilja.
  2. Koka pastan i rikligt med saltat vatten. Häll av och blanda i lite olivolja.
  3. Blanda pastan med viltskavet och strö över riven parmesan. Ät med sallad och rårörda lingon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.