Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltwok med ris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smaklig måltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj kärna ur och skär paprikorna i bitar. Skala och skiva löken.
  2. Woka skavet otinat i oljan i en wok eller stek i en stekpanna. När det börjar få färg tillsätts paprikan och löken som får woka med några minuter.
  3. Skölj kärna ur och tärna äpplena. Blanda ner i woken och krydda med salt och peppar. Häll på vattnet och tillsätt syrup ( jag tog den med ingefära, Mums) och soja. Låt puttra i nårga minuter. Rör i maizena och koka ca 1 min.
  4. Strö på timjan och servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • crazycavylady 19 november 2012

    Det här är jätte gott. Enkelt och snabbt att göra. Jag tog renskav och vanlig vit sirap istället för culinary syryp (finns inte att köpa längre) och pudrade på önskad mängd med ingefära.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.