Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinbärs smulpaj med lite annorlunda smul

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Välsignade frys full av små påsar med alla de bär man inte kan ta tillvara under säsong. Himlen är grå, snön yr vad kan vara godare än att då njuta av ljummen paj till fikat och minnas sommaren.

Ingredienser

Instruktioner

Bären behöver inte tinas om de är frusna. Slå lite på påsen så att de delar lite på sig. Bred ut bären i en pajform. Blanda 3 msk socker och 1 msk potatismjöl och strö över bären. Blanda havregryn, mjöl, kokosflingor, socker och flytande margarin. Smula över bären. Grädda 225 grader 15 minuter mitt i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.