Jätte goda, syrliga och sommriga!
Instruktioner
- Deg/botten:
1.Sätt ungnen på 200 grader
2.Smält magarinet.
3.Vispa äggulor och socker.
4.Tillsätt vaniljsockret
5.Blanda vetemjölet och bakpulvret i en annan bunke.
6.Rör ner vetemjölet + bakpulvret, de heta vattnet och mjölken i den bunke du blandat äggulor, socker och vaniljsockret.
7.Och sist det smälta magarinet.
8.Häll upp i en långpanna
9.Sätt in i ungnen i 12-15 minuter
- Vinbärsfyllning:
1.Sätt ungnen på 250 grader
2.Vispa äggvitorna till ett hårt skum.
3.Vänd ner sockret och bären ( låt bären rinna av först )
4.Bred vinbärsfyllningen över hela kakan.
5.Sätt in i ungnen i 5 minuter.( se upp så att den inte bränns)
6.Låt den svalna
7.Skär upp den i rutor eller ha den som en tårta.
Publicerat den
20 april 2010
Skriv kommentar