Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinbärspäron med hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vinbär, hallon och päron är en härligt smakkombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp saft och vatten i en kastrull. Lägg i hallon, socker och kanel.
  2. Skala päronen men låt skaften sitta kvar. Dela dem ev i halvor och ta bort kärnhusen. Lägg päronen i vatten så att de inte mörknar. Koka hälften av päronen nätt och jämt mjuka i lagen och lägg dem i en skål. Koka resten av päronen. Smaksätt ev lagen med lite likör och häll den över päronen. Låt kallna.
  3. Blanda lätt crème fraiche och honung. Servera päronen med såsen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.