Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinbärspaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Utan tvekan min favoritpaj. Gjorde den först med hallon som receptet förslog men har nu bytt ut det mot röda vinbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och sikta i. Häll smeten i en smorajform. Stoppa ner de frysta bären. Hyvla över smör så att det täcker pajen.
  2. Grädda i 175 grader 30-40 minuter
  3. Servera med vanlijsås

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 2 september 2012

    Kanongod paj, lagom söt och lätt att göra. T om min man som egentligen inte gillar röda vinbär för att han tycker de är för sura tyckte om pajen. Kar 5:a i betyg

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.