Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinbärspaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Frisk och lagom syrlig sommarpaj i segt pajskal.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda samman smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg, för hand eller i matberedare. Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen 10-15 min.
  2. Låt pajskalet svalna. Bred sedan ut kesellan i skalet och strö över vinbären.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.