Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinbärsskum med mynta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sommarrecept när vinbären är röda och mogna.

Ingredienser

Instruktioner

Mosa eller mixa bären. Blanda moset med kesellan, myntan och vaniljsockret. Vispa äggvitorna och fruktsockret till fast skum och vänd ner i bärblandningen. Fördela i 4 portionsglas. Ställ i kylskåp till serveringen. Garnera gärna vinbärsskummet med några hela bär och en myntakvist. Du kan byta ut vinbären mot andra bär.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • stinabloom 9 juli 2010

    Hej! Undrar om MrsC eller någon annan har förslag på laternativ till kesella? Är nämligen laktosintolerant och vet inte riktigt vad kesella smakar och har för konsistens. Vore kul att prova på det här receptet, låter supergott!

  • jalapeno82 24 juli 2010

    tror det finns låglaktos kesella i affären

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.