Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinbärssmarr

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Låter väldigt smarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden fast, tillsammans med socker och vaniljsocker.
  2. Mixa vinbär och rör ner i grädden. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min.
  3. Värm grenadin och smält gelatinbladen. Blanda ner vätskan, när den har svalnat något, i gräddvinbärssmeten. Tillsätt mascarpone och rör blandningen slät.
  4. Bred ut ett lager smet i botten på en rektangulär form med höga kanter. Varva kräm och kex. Låt formen stå övertäckt i kylskåpet i några timmar, gärna över natten, före servering. Garnera med röda vinbär.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.