Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinbräserade kotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett recept där kotletter blir en riktig festmåltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kotletterna och lägg över dom i en långpanna,lagom stor för kotletterna. Blanda ströbröd, olja, pressade vitlöksklyfor, ost och persilja. Lägg blandningen på kotletterna och häll rödvinet runt kotletterna. Sätt in pannan längst ner i ugnen på 225 grader ca 25-30 min. Klart när köttet har en fin yta och vinet sugits upp.
  2. Servera klyftpotatis, sallad, vitlöksklyftor och varm bernaicesås till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.