Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinbräserade rullader med sås

 
Vinbräserade rullader med  sås Vinbräserade rullader med  sås
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Norrlandskryddan kan uteslutas om man inte har den hemma

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut lövbiffarna, krydda samt stryk ut skapligt med senap på skivorna och lägg sen på skinka så det täcker. Rulla ihop till rullader och fäst med tandpetare.
  2. Stek på medelvarm temperatur och låt efterkoka/bräsera i rött vin, lite rotfrukter och två lagerblad. Ta upp rulladerna och red skyn med mjöl och vatten. Krydda och tillsätt mera dijonsenap samt låt småkoka i minst 5 minuter.
  3. Sila såsen och servera rulladerna snyggt upplagda med såsen runt om och resterande i en såskanna på bordet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.